Prof. Dr. Lale Altınkurt Kişisel Resim Sergisi: “Atölye Günlükleri”

6-13 Nisan 2022 tarihleri arası Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sergi salonunda Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Lale Altınkurt‘un kâğıt üzerine karışık teknikle yapılmış çalışmalarından oluşan “Atölye Günlükleri” başlıklı kişisel sergisi gerçekleştirildi. Açılışta Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gülce Coşkun Şentürk, Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi İnci Bulut Kılıç’ın konuşmaları yanı sıra Emekli Öğretim görevlisi Alpaslan Kaya’nın konuşmaları ve Lale Altınkurt’un Atölye Günlükleri başlıklı sergisi ve çalışmaları üzerinden sanat anlayışına dönük konuşması yer aldı. Sergi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Yıldız, öğretim elemanları ve öğrencilerden oluşan izleyicilerin yanı sıra Muğla’da bulunan ziyaretçilerin ilgisine sunuldu.

Son Güncelleme Tarihi : 18.07.2022 13:27 Okunma Sayısı : 304