Sultan Eyyup Kayhan Resim Sergisi: "Gölgeler seri:1"

Bölümümüz sergi salonunda 13-19 Nisan 2022 tarihinde mezun öğrencilerimizden Sultan Eyyup Kayhan’ın Gölgeler Seri:1 başlıklı kişisel resim sergisi gerçekleşmiştir. 13 Nisan 2022 tarihinde saat 13:00 de açılışı gerçeklesen sergide Resim-iş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim üyesi İnci Bulut Kılıç ve Gölgeler seri:1 başlıklı sergiyi gerçekleştiren Sultan Eyyup Kayhan’ın konuşmaları yer aldı. Halen Hacettepe Üniversitesi Resim Anasanat Dalı öğrencisi olan Sultan Eyyup Kayhan tuval ve kağıt üzerine karışık teknik çalışmalarının yanında Baskı-Resim ve yerleştirme işlerinden oluşan sergisinin açılısında gölgeler başlığını neden ele aldığını ve çalışmalarını açıklayan bir konuşması sonrası sergi ziyaretçilerle buluştu.

Son Güncelleme Tarihi : 21.07.2022 13:45 Okunma Sayısı : 339