Temel Tasarım Sergisi

Anabilim dalımız öğrencilerinin Temel Tasarım Dersi çalışmalarının yer aldığı sergi, 15-22 Mart 2022 tarihleri arasında bölümümüz sergi salonunda gerçekleştirildi.

Ziyaretçi katılımının bir hayli fazla olduğu sergide öğrencilerimizin birbirinden detaylı çalışmaları yer aldı. Anabilim dalı başkanımız Dr. Öğr. Üy. İnci BULUT KILIÇ'ın açılış konuşmasının ardından sergi koordinatörü ve ilgili dersin sorumlusu Öğr. Gör. Çetin ÇELEBİ izleyicilere, serginin kapsamıyla ilgili bilgi verdi. Rektörümüz sayın Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK, dekanımız sayın Prof. Dr. Özgür YILDIZ, dekan yardımcılarımız sayın Prof. Dr. Emine ÇİL, sayın Doç. Dr. Zafer TANGÜLÜ ve bölüm başkanımız sayın Doç. Dr. Gülce COŞKUN ŞENTÜRK sergiye katılım göstererek çalışmalar ve sergi ile ilgili düşüncelerini dile getirdiler.

Son Güncelleme Tarihi : 26.05.2022 11:35 Okunma Sayısı : 435